NELSSON GİDİYOR, SANCHEZ GELİYOR

Son Güncellenme Tarihi: Ağustos 10, 2022 / 13:05

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adı İspanya’nın Sevilla takımıyla anılan Nelsson’a teklif olduğunu aktaran Erden Timur, “Nelsson’un kalmasını istiyoruz. Gitmesi durumunda planımız hazır. Stoper bölgesine başka araştırmalar da yapıyorduk. Nelsson dün benimle görüştü. Bu noktada hayalleri olduğunu, gitmek istediğini söyledi. ‘Kendi pozisyonumda çok önemli noktaya gelmek istiyorum.’ dedi. Ben ilk toplantıda, ‘Misyonum, vazifem size hayallerinize ulaştırmak.’ demiştim. O toplantıda, ‘Hepimizin vazifesi birbirimizi hayallerine ulaştırmak.’ da demiştim. Bizim de hayallerimiz var. Dün Nelsson’a onu söyledim. ‘Hayallerimize o kadar inanmışız, inandırmışız ki şimdi müthiş bir kadro oluşturuyoruz. Sen de burada çok önemli bir parçasın.’ dedim. Bu süreç daha devam edecek. Biz kalmasını istiyoruz. B planı da hazır.” diye konuştu.

Erden Timur, İtalya’nın Inter takımıyla sözleşmesini fesheden Şilili futbolcu Alexis Sanchez ve benzer kalitede oyuncularla görüştüklerini söyledi.

Transferde sürekli alternatifli bir listeyle görüşme halinde olduklarını aktaran Timur, “Alexis Sanchez oyunculardan bir tanesi. Birçok oyuncu ile görüşüyoruz. Bir pozisyon için aynı anda 4-5, bazen 6-7 oyuncuyla pazarlık halindeyiz. Bu oyuncular da hep benzer seviyede. Böyle pazarlık ederseniz eliniz kuvvetli oluyor ve öyle doğru rakamlara gidebiliyorsunuz. Bu sayı düştüğü anda kendinizi mahkum hissedebiliyorsunuz. Sanchez de görüştüğümüz, çok değerli ve büyük bir oyuncu ama başka oyuncular da var. Hepsiyle süreç devam ediyor.” diye konuştu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top