NELSSON MUTLU VE UMUTLU

NELSSON MUTLU VE UMUTLU
2022 FIFA Dünya Kupası’nda Danimarka Milli Takımı’yla mücadele edecek Galatasaraylı futbolcu Victor Nelsson, sarı-kırmızılı taraftarların Katar’a gelirken kendisini uğurlamasından dolayı çok güzel duygular hissettiğini...

2022 FIFA Dünya Kupası’nda Danimarka Milli Takımı’yla mücadele edecek Galatasaraylı futbolcu Victor Nelsson, sarı-kırmızılı taraftarların Katar’a gelirken kendisini uğurlamasından dolayı çok güzel duygular hissettiğini söyledi.

Nelsson, Katar’ın ev sahipliği yapacağı turnuvadaki ilk maçında yarın Tunus ile karşılaşacak Danimarka’nın gerçekleştireceği antrenmandan önce soruları yanıtladı.

Milli takım kafilesiyle Katar’a gelmeden önce sarı-kırmızılı taraftarların Danimarka’da kendisi için yaptığı uğurlama töreniyle ilgili konuşan 24 yaşındaki stoper, “Kendimi inanılmaz mutlu hissettim. Danimarka’ya geldiğimde beni karşıladılar. Dünya Kupası için Katar’a gelirken de çok iyi uğurladılar. Çok güzel duygular yaşadım. Bu, benim için çok anlamlıydı” ifadelerini kullandı.

2022 FIFA Dünya Kupası’nda forma giyeceği için heyecanlı olduğunu dile getiren Victor Nelsson, “Turnuvaya başlamak için hazırım. Hızlı ve güçlü hissediyorum. İlk maçı oynamak için hazır olduğumuzu düşünüyorum.” diye konuştu.