Nicolas Cage, Joe Exotic’i canlandıracak

Nicolas Cage, Joe Exotic’i canlandıracak
Oklahoma’daki bir hayvan parkının patronu olan ve hikâyesiyle son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Joe Exotic’in hayatı, kurmaca bir televizyon dizisine konu oldu. 8 bölümlük bu dizide Joe Exotic’i oyuncu...

Oklahoma’daki bir hayvan parkının patronu olan ve hikâyesiyle son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Joe Exotic’in hayatı, kurmaca bir televizyon dizisine konu oldu. 8 bölümlük bu dizide Joe Exotic’i oyuncu Nicolas Cage’in canlandıracağı duyuruldu. Amerika’da kaplan, aslan ve envaiçeşit egzotik hayvan besleyen, esaret altında tuttukları bu hayvanlar üzerinden para kazanan isimlerin hayatlarına odaklanan, Netflix’in tartışmalara konu olan belgesel dizisi Tiger King, yayınlandığı günden bu yana büyük ses getirmişti.
Dizi için çalışmalara başlandığı duyuruldu. Yayın tarihi henüz belli olmayan dizi, bugüne kadar Raising Arizona, Wild at Heart, Leaving Las Vegas, Face/Off, The Rock filmlerinde gördüğümüz Nicolas Cage’in televizyon dünyasına adım attığı ilk proje olmasıyla dikkatleri üzerine çekti.