Nur Sürer’e Onur Ödülü

Nur Sürer’e Onur Ödülü
Kartal Belediyesi’nin sinema sektörüne destek olmak, sinemaya ilgi duyan amatör oyuncu ve yönetmenleri sektöre kazandırmak amacıyla düzenlediği 3. Ulusal Kısa Film Festivali’nin ödül töreninde sinema ve tiyatro oyuncusu Nur...

Kartal Belediyesi’nin sinema sektörüne destek olmak, sinemaya ilgi duyan amatör oyuncu ve yönetmenleri sektöre kazandırmak amacıyla düzenlediği 3. Ulusal Kısa Film Festivali’nin ödül töreninde sinema ve tiyatro oyuncusu Nur Sürer’e ‘Onur Ödülü’ verildi.

Nur Sürer “Bu ödülü çok önemsiyorum. Buraya setten geliyorum. Sinema oyunculuğuna başladığımda, kısa filmin ne olduğunu bilmiyordum. Yani bütün filmleri uzun zannediyordum. Sonra tabii önemini anladık. Kısa film gerçekten bu işin cenini, burada başlıyor her şey. Kısa film yapan öğrencileri önemsiyorum. Yapılan işleri beğenerek izliyorum. Çünkü orada gördüğüm şeyler ilerinin çok önemli sinemacılarını çıktığını gösteriyor. Eminim burada da çok iyi işler çıkaran gençlerimiz vardır. Bu ödül için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.