O artık Karagümrüklü

Son Güncellenme Tarihi: Mart 1, 2023 / 09:01

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Maraş merkezli depremler sonrası oynanan Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında tribünlerden yükselen, “Hükûmet istifa” sloganlarını hedef alarak, “Kalabalıklar arasına sızarak devlete ve hükümete meydan okunmasını provoke edenlerin tespiti yapılmalı” görüşünü savundu.

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan Bahçeli, “Hükümeti istifaya davet etmek, tribünlerde siyasi kaos üretimine heves etmek bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı zillet komplosudur” dedi ve şöyle devam etti:
“Herkes yerini yurdunu, haddini hududunu bilmelidir. Sahalardan sokak aralarına gerilim ve çatışma tahviline yeltenenlere müsamaha gösterilmeyecektir. Müşterek acılarımızın üzerine basarak, depremin hasar ve enkazından yararlanarak zillete yardım ve yataklık yapanlar, Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşıyanlar kim olursa olsun ülkesine ve milletine sırt dönmüş odaklardır. Türkiye Futbol Federasyonu ve bütün futbol kulüpleri, tarih ve millet önünde milli, ahlaki ve hukuki sorumluluklarını yerine getirmek, müsabakalarda istikrarı, insicamı ve huzuru sağlamakla mükelleftir. Tribünler, çürük siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz. Kalabalıkların arasına sızarak devlete ve hükümete meydan okunmasını provoke edenlerin önce tespiti, ardından da tecziyesi mutlaka yapılmalı, Türk sporu düştüğü karanlık dehlizden el birliğiyle çıkarılmalıdır.”

BAHÇELİ ARTIK KARAGÜMRÜKLÜ
Bahçeli, bu hedef gerçekleşene kadar gönül verdiği Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldığını anımsatarak, “Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük Spor’a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim’’ dedi.

KARAGÜMRÜK’TEN BAHÇELİ’YE: HOŞGELDİNİZ
Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ise resmi sosyal medya hesabından Bahçeli’nin formalı pozunu paylaşarak, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bugünkü Meclis Grup Toplantısı’nda Fatih Karagümrük sevgisini yürekten paylaşması ve kulübümüzün üyesi olma kararı büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Sayın Genel Başkanımıza aramıza hoşgeldiniz diyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’tan Bahçeli açıklaması: Kulübe ulaşan istifa dilekçesi yok
Beşiktaş kulübünden, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kulüp üyeliğinden istifasına ilişkin açıklama geldi
Beşiktaş’ın resmi web sitesinden Beşiktaş JK Seçme ve Sicil Kurulu Başkanı Şahabettin Önkol imzasıyla yapılan açıklama şöyle denildi: “28.04.2000 tarihinde Kulübümüze üye olan 14684 sicil numaralı Sayın Devlet Bahçeli’nin üyelik aidatlarını yatırmadığı ve bu nedenle kulüp üyeliğinden ihraç edildiği ile ilgili paylaşımlar gerçeği yansıtmamakta olup kendisinin aidat borcu bulunmamaktadır. Sayın Bahçeli’nin Kulübümüze aidat borcu olmadığı gibi kurulumuza ulaşmış yazılı bir istifa dilekçesi de bulunmamaktadır.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top