Oğuzhan Asiltürk Karamollaoğlu’nu yok saydı

Oğuzhan Asiltürk Karamollaoğlu’nu yok saydı
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini evinde ziyaret etmesinin ardından başlayan ittifak tartışmalarına ilişkin, Kudüs TV’de açıklamalarda bulundu.Asiltürk,...

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini evinde ziyaret etmesinin ardından başlayan ittifak tartışmalarına ilişkin, Kudüs TV’de açıklamalarda bulundu.
Asiltürk, Saadet Partisi’nin gelecekte hangi ittifak içerisinde yer alacağına yönelik soruya şöyle yanıt verdi:
“İleride şöyle mi yaparız böyle mi yaparız demenin zamanı o noktaya geldiğimiz zaman, seçime bir hafta kala buna karar verilir. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme olur. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur. İki topluluk var. İkisiyle de görüşerek bizim davamızın başarıya ulaşmasında en doğru yol hangisiyse ona karar verir ilan ederiz.”
ERBAKAN MİLLİ GÖRÜŞÜN LİDERLİĞİNİ BANA DEVRETTİ
Asiltürk ziyarete ilişkin ise “Erbakan bu davanın lideriydi, sonrasında bu konumu istemediğim halde bana zorla devrettiler. Sayın Cumhurbaşkanı milli görüş liderini ziyarete geliyor. Bu çok takdir edilecek bir şey.” dedi.