Oh çekerek oy aldıkları düzeni yıktık

Oh çekerek oy aldıkları düzeni yıktık
İYİ Parti lideri Akşener, partisinin Ankara’daki üye katılım toplantısında, “Gerçekten niçin kavga ettiğimiz, niçin birbirimize kötü baktığımız, niçin değerler üzerinden birbirimize saldırdığımız, niçin birbirimize...

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin Ankara’daki üye katılım toplantısında, “Gerçekten niçin kavga ettiğimiz, niçin birbirimize kötü baktığımız, niçin değerler üzerinden birbirimize saldırdığımız, niçin birbirimize küstüğümüzün belli olmadığı, ama buna karşılık muhteremlerin hiç rahatlarını bozmadan seçim zamanı oy aldığı bir düzeni yıktınız. Hep beraber yıktık” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partisinin üye katılım töreninde konuştu. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’ne de değinen Akşener, “Atatürk kadınların hakkını kadınlara teslim etti” dedi.

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Bu milletin bizi çağırdığı gerçektir. İktidara geliyor olduğumuz gerçektir ve son olarak, birlikte makulü bu ülkede inşa ettiğimiz doğrudur ve gerçektir. Milletimizin bu makulü anlayıp, özlediği ve kavgadan bıktığı, huzur istediği ve makulün çevresinde toplandığı da gerçektir. Bu, rahatı kaçanların sinirlerini bozdu.”