Öldürsün diye mi bekliyorsunuz?

Öldürsün diye mi bekliyorsunuz?
Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u ölümle tehdit eden Mustafa Yücel, elektronik kelepçesini kırarak izlemden düştü. Emniyet, Şenol’u arayarak bilgi verdi ve “Kendi tedbirlerinizi...

Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u ölümle tehdit eden Mustafa Yücel, elektronik kelepçesini kırarak izlemden düştü. Emniyet, Şenol’u arayarak bilgi verdi ve “Kendi tedbirlerinizi sıkılaştırın” uyarısında bulundu. Şenol, Bekliyorum, bekliyoruz. Neyi beklediklerini bilmiyoruz. Adalet bekliyoruz” dedi.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, sosyal medya hesabından dün olayla ilgili olarak yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

YENİ KELEPÇE SİPARİŞİ VERİLDİ
“29 Temmuz’dan beri, bir zanlının adli tatile takılan adalet ile dalga geçmesini izliyoruz. Bugün itibarıyla Asayiş İzleme Birimi’nce, zanlının elektronik kelepçesini kırdığı ve izlemden düştüğü, yeni kelepçe siparişi verildiği, adli makamlara bilgi verildiği bilgisi verilerek kendi tedbirlerimi sıkılaştırmam gerektiği söylendi. Daha önce karar ile kelepçe uygulanması arasında 10 gün geçmiş, zanlı o sırada Ankara, Eskişehir, Diyarbakır, eski bakan, Cumhurbaşkanı danışmanları ile isim ve yer etiketleyerek paylaşımlar yapmıştı. Avukatım, her gün dosyaya ‘delil karartma, telefon ve tweet ile tehdit, başka kimseleri tehdit’ suçlarını ekliyor. Bekliyorum, bekliyoruz. Neyi beklediklerini bilmiyoruz. Adalet bekliyoruz.”