Ölenlerin kanını sandıkta bırakmayalım

Ölenlerin kanını sandıkta bırakmayalım
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' programında konuştu. Roketatar ve havan saldırılarının düzenlendiği Karkamış'ta öğretmen Ayşenur Alkan ve 4 yaşındaki Hasan Karataş’ın...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' programında konuştu. Roketatar ve havan saldırılarının düzenlendiği Karkamış'ta öğretmen Ayşenur Alkan ve 4 yaşındaki Hasan Karataş’ın şehit olması ile 2023 seçimlerini ilişkilendirerek "4 yaşındaki yavrumuzun kanını yerde bırakmayalım derken aynı zamanda sandıkta da bırakmayalım" dedi.

PKK üzerinden HDP'yi hedef alan Erdoğan, "Burada kadının canına kasteden genç kızlarımızı kandırıp dağlarda ölüme sürükleyen tecavüzden infaza her türlü insan hakkı ihlalinde bulunan terör örgütünü görmezden gelemeyiz. Bu örgütün parlamentomuzdaki uzantılarını görmezden gelemeyiz. Onların demokrasi adına söyleyecekleri hiçbir söz kalmamıştır. Hiçbir cümle yoktur. Biz kimin kim olduğunu gayet iyi biliyoruz. Parlamentoya öyle veya böyle girip ondan sonra teröristlerle kol kola Kandil'de dağlarda dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz" diye konuştu.