'Ömer Çelik, Taşkesenlioğlu ile Ban arasında arabuluculuk yaptı’ iddiası

'Ömer Çelik, Taşkesenlioğlu ile Ban arasında arabuluculuk yaptı’ iddiası
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve eski eşi Ünsal Ban ile görüşerek ‘Aranızda anlaşın, bu rakamda ortayı bulun, beyefendi kızıyor’...

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve eski eşi Ünsal Ban ile görüşerek ‘Aranızda anlaşın, bu rakamda ortayı bulun, beyefendi kızıyor’ dediğini öne sürdü. Bu iddia dün Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Çelik’e soruldu. AK Parti Sözcüsü, ‘‘Bahsettiğiniz milletvekilinin söylediği her şey yalan çıktı. Bahsettiği şey, bu arkadaş fazla dizi seyrediyor anladığım kadarıyla. Olsa da söyleriz. Biz resmi bir siyasi partiyiz, işlerimiz şeffaf’’ yanıtını verdi.

Ali Mahir Başarır da sosyal medya hesabından Çelik’e tepki gösterdi. Başarır, “Benim bugüne kadar söylediğim her şey doğru Ömer Çelik! asıl yalan söyleyen sensin bırak şeffaf bir parti olduğunuzu benim fazla dizi seyrettiğimi net konuş yarın ifadelerde çıkarsa ne diyeceksin!” ifadelerine yer verdi.