ONA ÇOK SEVDiĞiMi SÖYLEYiN

ONA ÇOK SEVDiĞiMi SÖYLEYiN
Diyarbakır’da kardeşi Mustafa Aslan tarafından öldürülen Melek Aslan’ın son görüntüleri ve babası için yazdığı not ortaya çıktı.Aslan’ın öldürüldüğü gün kaldığı aparttan çıktığı görüntüler ortaya çıktı....

Diyarbakır’da kardeşi Mustafa Aslan tarafından öldürülen Melek Aslan’ın son görüntüleri ve babası için yazdığı not ortaya çıktı.
Aslan’ın öldürüldüğü gün kaldığı aparttan çıktığı görüntüler ortaya çıktı. Olayın ardından odasında yapılan aramada babasına yazdığı nota da ulaşıldı. Notta, “Eğer başıma bir şey gelirse babama onu çok sevdiğimi söyleyin” yazdığı belirtildi.
Mustafa Aslan, ablası Melek Aslan ile buluşmak için Adıyaman’dan geldi. Sanat Sokağı’na gelen Mustafa Aslan, yanında getirdiği tabanca ile ablasına 4 el ateş etti. Mustafa Aslan, polis tarafından gözaltına alınırken, olay yerinde hayatını kaybeden Melek’in cansız bedeni otopsi için Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Mustafa Aslan tutuklandı.
Apartın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Melek Aslan’ın saat 11.21’de elindeki kitaplarla yurttan ayrılarak, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunan Sanat Sokağı’na, kendisini öldüren kardeşiyle buluşmaya gittiği anlar yer aldı.
Melek Aslan’ın kaldığı apartın yetkilisi L.B., olayın ardından odasında yapılan aramada, Aslan’ın babasına yazdığı notu bulduklarını söyledi. L.B., “Olayın ardından ablası ve eniştesi Melek’in odasını toplarken bir not buldu. Notu ablası okudu. Notta, ‘Eğer başıma bir şey gelirse babama onu çok sevdiğimi söyleyin. Çünkü ben hiç babama ‘seni seviyorum’ demedim’ yazıyordu. Ablası notu okuyunca çok ağladı” dedi.