ONLARI KIZDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ONLARI KIZDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hapis cezası kararı sonrası AK Parti ve MHP'den bazı siyasetçilerin kendisini arayıp üzüntülerini bildirdiklerini söyledi. İmamoğlu, “Kızgınlıkları onlara bu kararı aldırmış olabilir. Onları...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hapis cezası kararı sonrası AK Parti ve MHP'den bazı siyasetçilerin kendisini arayıp üzüntülerini bildirdiklerini söyledi. İmamoğlu, “Kızgınlıkları onlara bu kararı aldırmış olabilir. Onları kızdırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ceza kararının ardından savcının istinafa gideceği haberiyle ilgili soruya İmamoğlu, dava sürecinde çok sayıda "eksiği, yanlışı olan bir insandan bahsediyoruz" dedi ve "yüce Türk yargısına bu kadar zarar veren bir anlayıştan doğruyu beklemek hayalcilik olur." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kararla ilgili "Bizans oyunu" yorumu hakkındaki soruya İmamoğlu:

"Aynı konuşmada 'çöpleri bile toplayamıyor' demiş Sayın İçişleri Bakanı büyükşehirlerde çöpleri ilçe belediyelerinin topladığını belli ki bilmiyor. Bu konuda bir kitap okumadığını söylemişti belli ki hala okumamaya, ezberden savurmaya devam ediyor. O da kendi işini iyi yapmaya gayret etsin kalan zamanında." dedi.