ORKUN KÖKÇÜ’DEN DUSA TADİC’E TARİHİ TEPKİ

ORKUN KÖKÇÜ’DEN DUSA TADİC’E TARİHİ TEPKİ
Hollanda Eredivisie'de lider Feyenoord, konuk olduğu ezeli rakibi Ajax'ı 2-1 geriden gelip 3-2 mağlup etti. Mücadeleye ise Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü’nün Ajax kaptanı Dusa Tadic'e yönelik tepkisi damga vurdu....

Hollanda Eredivisie'de lider Feyenoord, konuk olduğu ezeli rakibi Ajax'ı 2-1 geriden gelip 3-2 mağlup etti. Mücadeleye ise Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü’nün Ajax kaptanı Dusa Tadic'e yönelik tepkisi damga vurdu. Orkun, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere destek için üzerinde Türk bayrağı bulunan pazubendi takmayı reddeden Sırp futbolcuya şok bir harekette bulundu.

Karşılaşma öncesi yapılan para atışının ardından hakemlerle tokalaşan milli futbolcu Orkun, Tadic'i görmezden gelerek Sırp yıldızla tokalaşmadı. Ülkemizde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrası spor camiası depremzedeler için birlik olurken, Ajax'tan destek gelmemişti.

Hollanda Futbol Federasyonu'nun onay vermesinin ardından, başta Türk yıldızlar Orkun Kökçü ve Burak Yılmaz olmak üzere Eredivisie'deki tüm takım kaptanları Türkiye ve Suriye halkına desteklerini gösermek amacıyla pazubendi takarak maçlara çıkarken, sadece Ajax'ın kaptanı Dusan Tadic bunu yapmamıştı.