Osmanlı hayranı Venezuelalı

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 10, 2022 / 07:03

Türkiye’yi ilk ziyaretinde Diriliş Ertuğrul dizisinin setine giden Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, bu ziyaretinde de Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ve oyuncularla bir araya geldi.

Maduro, Twitter hesabından yapımcı ve oyuncularla çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Maduro fotoğraflara, “Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları ile yaptığım bu harika buluşmadan ve Türk insanının kültürünü tanımış olmaktan minnettarım. Kardeş halklarımızın kültürel entegrasyonunu daha da güçlendirmeye çalışıyoruz.” notunu yazdı.


TÜRK DİZİLERİNİ SEVİYORLAR
Maduro, eşi Cilia Flores ile Türk dizilerini çok sevdiklerini dile getirerek, “Diriliş Ertuğrul”, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Payitaht Abdülhamid” dizilerini izlediklerini aktardı. Türk dizilerinden övgüyle bahseden Maduro, bugünlerde “Kuruluş Osman” dizisini izlediklerini ifade etti.

“Kuruluş Osman” dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile de görüştüğünü belirten Maduro, “Dizi, çok heyecan verici. Çok yakında Venezuela televizyonunda dizinin ilk gösterimini yapacağız.” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top