OTİZMLİ ŞAMPİYON FİLİZNUR ANNESİNE KAVUŞTU

OTİZMLİ ŞAMPİYON FİLİZNUR ANNESİNE KAVUŞTU
Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Jimnastik Şampiyonası'nda birinci olan otizmli 16 yaşındaki Filiznur İmer, koronavirüs tedavisi gören annesi Süreyya Elçekin ile kavuştu. 14 günlük karantina süresi...

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Jimnastik Şampiyonası'nda birinci olan otizmli 16 yaşındaki Filiznur İmer, koronavirüs tedavisi gören annesi Süreyya Elçekin ile kavuştu. 14 günlük karantina süresi nedeniyle kızından ayrı kaldığı dönemde gözyaşları içinde çektiği video herkesi duygulandıran anne Elçekin, "Bana 'Anne ölmeyeceksin, değil mi? Sen ölürsen bana kim bakar?' dedi. Şimdi ona kavuştum. Şifa bekleyen herkese sağlık diliyorum" dedi.

Jimnastik sporuna gönül veren ve çok sayıda madalyanın sahibi olan 16 yaşındaki otizmli Filiznur İmer'in annesi Süreyya Elçekin (38), 27 Mart günü ateş, öksürük, kusma ve baş ağrısı şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Koronavirüs bulguları taşıdığı gerekçesiyle karantina altına alınan Elçekin otizmli kızından ayrı kalmak zorunda kaldı. Elçekin, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde hastane odasında gözyaşları içinde çekip, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, "Çektiğim acılardan daha kötüsü kızımın yanında olamamak ve onun özel gününde ona sarılamamak. Onu çok seviyorum. Anneciğim sana söz veriyorum bundan sonra her anında senin yanında olacağım. Bugün yanında olamadığım için beni affet. Seni canımdan bile çok seviyorum" dedi. Koronavirüsü yenmeyi başaran anne, taburcu olup, evine döndü.