Ozan Güven şiddeti

Ozan Güven şiddeti
Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiğini açıklayarak, İstanbul Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde Güven’in yargılanması istedi. Bulutsuz, şikayet dilekçesinde “Merdivenden...

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiğini açıklayarak, İstanbul Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde Güven’in yargılanması istedi. Bulutsuz, şikayet dilekçesinde “Merdivenden yuvarlandım, kanlar içinde kaldım. Evdeki güvenlik kameraları incelendiğinde gerçek ortaya çıkacak” dedi.
Önceki gün sosyal medyadan Ozan Güven tarafından darp edildiğini duyuran Bulutsuz, İstanbul Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde Güven’in ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Hürriyetten yoksun bırakma’ ve ‘Hakaret’ suçlarından yargılanmasını istedi.
Sözcü’de yer alan habere göre, 13 Haziran’da Ozan Güven’in evinde gerçekleştiği iddia edilen olay, Bulutsuz’un eski erkek arkadaşı üzerinden çıktı. Darp raporu alan ve savcıya ifade veren Deniz Bulutsuz ifadesinde şunları anlattı:
“Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken, ‘Bak sana bir tane vurdum, kendime yirmi kez vuruyorum’ diyerek kendi yüzüne de vuruyordu. Evden kaçmaya çalıştım. Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu. Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Bacağım ve kalça kısmım dahil olmak üzere çok bölgeden yaralandım. Evden çıkmama izin vermeyerek ‘Hiçbir yere gidemezsin. Burada kalacaksın, sen bunu hak ediyorsun. Seni öldüreceğim’ dedi. Beni evde alıkoyduğu için çok büyük uğraşlarla ayakkabılarım olmadan evden çıktım”
GÜVEN DARP RAPORU ALDI
Ozan Güven ise Deniz Bulutsuz’un iddialarını reddederek, ‘ateşi çıktığı için gittiği’ hastanede kendisine darp raporu verildiğini söyledi. Amacının darp raporu almak olmadığını belirten Güven, ifadeye çağrıldığı gün raporu emniyete sundu.

‘Davanın takipçisi olacağız’

Olaya sosyal medyada tepkiler ise çığ gibi büyüdü. Bulutsuz’la irtibat kurduklarını belirten Avukat Tuba Torun, “Davanın takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. Tepki gösteren oyuncu Hazal Kaya da “Ben şuna takılıyorum. Ne zannediyosunuz mesela bu kadın, çocuk, hayvan döven öldürenlerin 3 kolu 5 bacağı mı var? Hepsi toplumdan soyutlanmış psikopatlar mı? Asla! Çoğu çevresinden saygı, sevgi, takdir gören birileri. Önümüzdeki örnekte olduğu gibi” dedi.
Oyuncu Berrak Tüzünataç, “Fotoğrafını gördüm Deniz, kalbim parçalandı. Ne yaşanmış olursa olsun, şiddeti aklayamaz - şiddetin bir bahanesi olamaz. Yalnız değilsin” mesajını paylaşırken, şarkıcı Hadise, “Kadını aşağılayan, kendi komplekslerinden, ezik hallerinden kadını yerle bir eden bu erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var: EZİKSİNİZ!” ifadelerini kullandı.