Ozan Güven’e darp suçlamasında gizlilik kararı Şiddet izleri Adli Tıp raporuna girdi

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 4, 2020 / 10:22

Oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiğini açıklayarak şikayetçi olan Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıktı. Raporda Bulutsuz’un vücudunun çeşitli yerlerinde onlarca çürük ve morluğa rastlandığı kaydedildi

Morarmış sol gözündeki puslu görünüm ve içinde cam bulunması olasılığı nedeniyle bir sağlık kuruluşunda muayene önerilen Adli Tıp raporunda, Deniz Bulutsuz’un bedenindeki şiddet izleri “Çene ucunda 1×0,3 santim iyileşmekte olan yara, sol kolun dış alt kısmında 4×5 santim, sağ kolun iç kısmında 6 santim morarma, kalça ve uyluk bölgesinde çok sayıda morluk” ifadeleriyle tek tek sıralandı.

Deniz bulutsuz, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiğini açıklamasının ardından, Güven hakkında  ‘Kasten öldürmeye teşebbüs, hürriyeti tahdit, hakaret ve tehdit’ şikayetleriyle suç duyurusunda bulunmuştu.

Ozan Güven de aynı şekilde Bulutsuz tarafından darp edildiğini söyleyerek şikayetçi olmuştu. Güven’den yeni bir hamle daha geldi. Çok fazla tehdit ve hakaret içerikli mesaj aldığını ileri süren Güven savcılığa başvurarak dosya için gizlilik kararı talep etti. Talebi değerlendiren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dosyaya gizlilik kararı koydu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top