Özdağ kafaları karıştırdı

Özdağ kafaları karıştırdı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Soylu ve ekibi çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Haziran 2015 - Kasım 2015 arasındaki sürece benzer bir şiddet dalgasının bu sefer sığınmacılar üzerinden planlandığı anlaşılıyor”...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Soylu ve ekibi çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Haziran 2015 - Kasım 2015 arasındaki sürece benzer bir şiddet dalgasının bu sefer sığınmacılar üzerinden planlandığı anlaşılıyor” dedi. Özdağ, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na, “Sayın Davutoğlu korkmayın, tehdit edildiğinizi kamuoyunda gördük, çıkın, Haziran - Kasım 2015 arasında ne olduğunu anlatın” çağrısını yaptı.

Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi için kullandığı “istihbarat elemanı” sözlerine ise şu sözlerle yanıt verdi:
“Benim Türkiye Cumhuriyeti devletinin değişik kurumları için yurt içinde ve yurt dışında Türkiye’nin milli güvenliği konusunda kanunlar çerçevesinde ve yazılı görevlendirmeyle bazı operasyonlar yaptım doğrudur, bazı operasyonlar yönettiğim doğrudur. Ben bu ülke için çalışırken Soylu, DYP ilçe başkanı olarak Tansu Çiller’in etrafında “anneciğim” diye dolaştığını da sonrasında bir genel başkanın çantacılığını yaptığını da biliyoruz. Soylu ayrıca bana istihbarat elemanı olarak saldırmış, istihbaratçılık önemli ve saygın bir meslektir. Ancak ben istihbaratçı değilim. Eğer ben istihbaratçıysam Süleyman Soylu bunu açıklamaktan dolayı hapse girer. Açıklanması yasaktır.”