Özel yanıt verdi: Özür dilemiyorum

Özel yanıt verdi: Özür dilemiyorum
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un hem “Aba altından sopa gösteren hadsizler” açıklamasına hem de Cumhuriyet Gazetesi’nin Altun’un, Kuzguncuk’ta kiraladığı araziye yaptırdığı şömine ve çardağın İBB tarafından...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un hem “Aba altından sopa gösteren hadsizler” açıklamasına hem de Cumhuriyet Gazetesi’nin Altun’un, Kuzguncuk’ta kiraladığı araziye yaptırdığı şömine ve çardağın İBB tarafından yıkılmasına dair haberine soruşturma başlatılmasına yanıt veren Özgür Özel yeni bir basın açıklaması düzenledi.
“Millet can derdindeyken, ülkede Fahrettin Altun’un mangal keyfi için kanunun arkasından dolandığı, suç üstü yakalanınca vakıflarla o gün kontrat yaptığı, Kuzguncuk’ta bir arsayı aylık 250 TL’ye kiraladığı konuşuluyor” diye başlayan Özel konuşmasına şöyle devam etti:
“Ve şimdi Canan Kaftancıoğlu ve Cumhuriyet gazetesinin 4 değerli basın emekçisi bu haberden dolayı ifade veriyor. Bu haber terör kapsamında sorgulanıyor. Haberin doğruluğu Altun tarafından da kabul edildi. Bugün gazetecilik yargılanıyor. Biz iktidar olduğumuzda Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı’nda duracak, evine beş maaş girmeye devam edecek, öyle mi olacak sanıyorsunuz?”
SİZDEN KORKAN SİZDEN BETER OLSUN”
“Darbe kimden gelirse gelsin karşıyız, darbecilere teslim olmayız diyen Özgür Özel’e kes kopyala yapıştır Fahrettin Altun makas gitmiş, algı operasyonu yapıyor, 8 bin tane tweet attırıyor, 800 bin tane attırsanız ne olur? Bir adım geri gidenin canı çıksın, sizden korkan sizden beter olsun. Yine kutuplaşma, anketlerde eriyorsunuz ya ondan çıldırdınız. Özür falan da dilemiyorum. İsmet Büyükataman beni tehdit edebilir. Beni tehdit edersin Özgür Özel korkar belki ama savaşla kurulmuş bir partinin başkan vekili korkmaz”