Özel’den Nedim Şener’e: ‘Cemaatle sorunum yok, çocuğumu okullarına verebilirim’ dedin mi?

Özel’den Nedim Şener’e: ‘Cemaatle sorunum yok, çocuğumu okullarına verebilirim’ dedin mi?
CHP’li Özgür Özel, CHP’nin 2012 yılında hazırladığı ve 2013 yılında kamuoyuna sunduğu ‘Tutuklu Gazeteciler Raporu’nda Nedim Şener ile de görüşüldüğünü belirtti. Bunun üzerine Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener,...

CHP’li Özgür Özel, CHP’nin 2012 yılında hazırladığı ve 2013 yılında kamuoyuna sunduğu ‘Tutuklu Gazeteciler Raporu’nda Nedim Şener ile de görüşüldüğünü belirtti. Bunun üzerine Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, “Gazeteci dediğin hükümlü terörist, sen de bir yalancısın Özgür Özel” başlıklı yazısında “Rapor kapsamında benimle görüşen kimse olmadı” dedi.

Özel ise Şener’e verdiği yanıtta, “ 9 Ağustos 2011’de ziyaretçin kimdi?” diye sordu ve “O gün Özgür Özel’e ‘Yazsanız iyi olur’ dediğin kısmı bugün utanırsın diye ben yazmadım. Sen iste, ben açıklayayım” ifadelerini kullandı.

Özel dün yaptığı basın toplantısında, “Adalet Bakanlığı’nın kayıtlarında var. Ben seni ziyaret etmişim. Gelelim, ‘Yaz bunu, rapora da yaz, gazetede çıksın’ dediğin kısıma. Nedim Şener sen o gün çıkıp da ‘Ben Hrant Dink dosyası üzerinde çalıştım ama benim cemaat ile, Fethullah Gülen ile bir sorunum yok, bir problemim yok. Özellikle yurt dışındaki eğitim çalışmalarını önemsiyorum hatta kendi çocuğumu bile okullarına verebilirim, yaz bunu’ dedin mi, demedin mi kardeşim. Dedin” ifadelerini kullandı. Özel görüş odasındaki kamera kayıtlarının açıklanması için Şener’e dilekçe vermesi çağrısında bulundu.

Nedim Şener, Twitter hesabından yaptığı açıklamada hakaretler ederek Özel’in iddialarını yalanladı ve iddialarını mahkemede ispat etmeye çağırdı. Özel ise “Hakaretler için mahkemede görüşürüz” yanıtını verdi.