“ÖZGÜL AĞIRLIĞI BIRAK, AĞIRLIĞIMIZ ARTSIN”

“ÖZGÜL AĞIRLIĞI BIRAK, AĞIRLIĞIMIZ ARTSIN”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu seçmene seslendi, ‘Daha iyisine layıksak, daha iyisini seçmek mecburiyetindeyiz’ dedi, seçmenin seçtiğinden sorumlu olduğunu söyledi. Partisinin Kızıltepe ilçe kongresinde konuşan...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu seçmene seslendi, ‘Daha iyisine layıksak, daha iyisini seçmek mecburiyetindeyiz’ dedi, seçmenin seçtiğinden sorumlu olduğunu söyledi. Partisinin Kızıltepe ilçe kongresinde konuşan Saadet lideri, “Kimse kusura bakmasın… Bu millet nasılsa öyle yönetilir. Neyi tercih ediyorsa, kimi tercih ediyorsa o iş başına gelir. İş başına gelenden, oyu verip onu iş başına getirenler sorumludur. Hem iş başına getireceksin, hem de şikayet edeceksin” diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, muhalefetin etkili çalışması için yetkiyi alması gerektiğine vurgu yaptı, yetki vermeden icraat beklenemeyeceğini söyledi.
Hükümetin ekonomi politikalarını eleştiren Karamollaoğlu, “Şimdi sıkıntı çekiyoruz, yetmiyor bütçe. Bir de siz elinizdeki kaynakları israf etmenin yanında; yolsuzlukla, birilerinin kendi kasasına aktarmaya kalkarsanız o zaman karşılaştığınız manzarayı müspet istikamete çeviremezsiniz” şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu Saadet Partisi için kullanılan, “Özgül ağırlığınız yüksek” tespitine de tepkili. Saadet lideri, “İltifat olsun diye bazen bana, ‘Efendim sizin özgür ağırlığınız fazla…’Ben ne yapayım özgür ağırlığı ya… Sen, ağırlığımızı artırabilmek için ver desteği, özgül ağırlığımız değil, ağırlığımız fazla olsun. ‘Yok ben onu yapamam…’ O zaman kusura bakma, sen de bugünkü şartlara razı olacaksın” dedi.