Pakdemirli’nin istifasını TikTok’tan bekliyoruz

Pakdemirli’nin istifasını TikTok’tan bekliyoruz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa sürecini eleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Albayrak’ın...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa sürecini eleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Albayrak’ın farklı sosyal medya mecralarından sırayla istifa ettiğini hatırlatan Akşener, “Önümüzdeki günlerde kabinenin çok kıymetli bir bakanının daha, Tarım Bakanı’nın da TikTok’tan istifa etmesini bekliyoruz” dedi.
“Sayın Albayrak istifa metninde ‘Allah sonumuzu hayreylesin’ diyor. Geç de olsa memleketin gerçekleriyle yüzleşmiş olmasını olumlu karşılıyoruz. Sayın Erdoğan’dan da bu özeleştiri doğrultusunda geç kalınmış adımları atmasını bekliyoruz.” diyen Akşener, ve istifayı ilk aşamada haberleştirmeyen basın kuruluşlarıyla ilgili de konuştu. Akşener, “Türk milletinin haber alma özgürlüğüne bu kadar mı kast ettiniz? Yazıklar olsun” dedi.