Parça parça kopartacağım

Parça parça kopartacağım
Sedat Peker, Beykoz’da bulunan evinin Milli Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü’ne devriyle ilgili “Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaptılar. Yani son günlerin moda tabiri ile eve çöktüler” dedi.Peker, “Ben bu yolları...

Sedat Peker, Beykoz’da bulunan evinin Milli Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü’ne devriyle ilgili “Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaptılar. Yani son günlerin moda tabiri ile eve çöktüler” dedi.

Peker, “Ben bu yolları yemem oğlum, hem de hiç yemem. Ne demiştim? Parça parça koparacağım, en sonunda ise kütle kütle koparacağım” diyerek seçimden önce ve sonra yapacağı paylaşımların sinyalini verdi.

Sedat Peker, 2018’de imar barışından faydalanmak için başvurduğu İstanbul Beykoz’daki evinin bulunduğu arazinin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne devriyle ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Konuya ilişkin Cumhuriyet gazetesinden Bora Erdin’e konuşan Sedat Peker’in avukatı, “Öyle bir hile yapılmış ki evin sağındaki ve solundaki konutlar imar barışından faydalanırken Peker’e ait ev Milli Parklara devredilmiş” ifadelerini kullanmıştı.

Bu haberden sonra Peker, Deli Çavuş adlı hesabından paylaşımlar yaptı. Peker, “Haber doğru. Bahse geçen ev 25 senedir ailemize aitti. Babamın hatıraları vardı” dedi. Peker, evin tamamının geçtiğimiz mayıs ayında Milli Park Bahçelere dahil edildiğini belirtti.

‘EVİN VERGİLERİ 65 SENEDİR ÖDENİYOR’
Evin vergilerinin 65 seneden bu yana düzenli ödendiğini öne süren Peker, “Kıymetli dostlarım, çıkan haber bir konu haricinde kesinlikle doğrudur. Yanlış olan o evin vergilerinin 25 senedir değil 65 senedir düzenli olarak ödendiğidir. Bahsi geçen ev 25 senedir ailemize aittir” dedi.