‘Paylaşmaz olaydım o fotoğrafı’

‘Paylaşmaz olaydım o fotoğrafı’
Baro başkanlarının Ankara’ya yürüyüşü sırasında Anıtkabir’e giden ve orada çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştığı için eleştirilen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, eleştirilere yanıt verdi....

Baro başkanlarının Ankara’ya yürüyüşü sırasında Anıtkabir’e giden ve orada çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştığı için eleştirilen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, eleştirilere yanıt verdi. Feyzioğlu, tepki çeken fotoğraf için, “Paylaşmaz olaydım o fotoğrafı” açıklamasını yaptı.


“Anıtkabir’e kadar geldiğimize göre 1 dakika kısacık saygı duruşunda bulunalım” dediklerini söyleyen Feyzioğlu, baro başkanlarının Ankara’ya girişinin engellenmesiyle ilgili yaşanan sorunu çözmek için mekik diplomasisi yaptığını ifade etti. Feyzioğlu, “Kötü niyet yok. Anıtkabir fotoğrafını paylaştıktan sonra bunu silmeye de içime sindiremedim. Yani yaptığımız kötü bir şey değil. Ama dışarıdan bakanlar özellikle yağmur altında bekletilen başkanlar haklılar. Ben de onların yerine olsam şunu söylerim; Biz burada polisle karşı karşıya gelmişiz, birisi yumruk yemiş. Sen oraya nazire yapar gibi şov yapar gibi Anıtkabir’e gidiyorsun. Yüzde yüz haklılar öfkelenmekte. Bu taraftaki durum o değil. Bir yanlış anlama. Tamamen iletişim kazası” dedi.