Peker CHP’yi de salladı

Peker CHP’yi de salladı
Eski CHPi Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, suç örgütü lideri Sedat Peker’in kendisine ilişkin iddialarına yanıt verdi.Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politika Kurulu üyeliği ve AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı...

Eski CHPi Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, suç örgütü lideri Sedat Peker’in kendisine ilişkin iddialarına yanıt verdi.
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politika Kurulu üyeliği ve AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Korkmaz Karaca’nın hiçbir zaman kendisinin danışmanı olmadığını belirten Baykal, Karaca’nın CHP Parti Meclisi’ne girmesinin de kendisinin genel başkanlıktan ayrıldıktan sonraki dönemde gerçekleştiğini söyledi. Açıklamada Korkmaz Karaca’nın Baykal ile “hiçbir bayanı tanıştırmadığı” ifadesi de yer aldı.
Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav da dün yaptığı yazılı açıklamada, “22 Mayıs 2010 günü Kurultay’a sunulan Parti Meclisi listesine Korkmaz Karaca’yı ben yazdırmadım; bizzat Sayın Kemal Kılıçdaroğlu istemişti; öncelikli olarak istediği 7 kişilik bir listeyi Sayın Hakkı Süha Okay’a kendi el yazısı ile göndermişti. Korkmaz Karaca’nın adı, anılan bu listede vardı” dedi.