Peker iddiası: AKP FETÖ ile görüşüyor

Peker iddiası: AKP FETÖ ile görüşüyor
Sedat Peker, son iki buçuk aydır AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Aslan üzerinden “FETÖ-AK Parti görüşmeleri” yapıldığını iddia etti. Peker, ‘FETÖ’ hakkında kötü söylemin azaldığını da söyledi.İktidar ile...

Sedat Peker, son iki buçuk aydır AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Aslan üzerinden “FETÖ-AK Parti görüşmeleri” yapıldığını iddia etti. Peker, ‘FETÖ’ hakkında kötü söylemin azaldığını da söyledi.
İktidar ile mafya ilişkilerine ilişkin açıklamalarıyla gündeme oturduktan sonra hakkında organize suç örgütü liderliğinden yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, ‘FETÖ üyeliği’ ile suçlanan ve yurt dışında bulunan Cevheri Güven’in videolarında kendisiyle ilgili yaptığı yorumlara yanıt verirken yeni iddialarda bulundu.
AK Parti ile FETÖ arasında gizli görüşmelere başlandığını öne süren Peker, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile anlaştığı yönündeki yorumlara dikkat çekti. Peker, “Pelikancıların dillendirdiği Sayın Hulusi Akar ve Sayın Hakan Fidan söylemleriyle fetöcü olarak bilinen kalemlerin söylemlerinin bu iki isim üzerinde hemen hemen aynı olması sadece benim değil, herhalde bu konulara akıl yoran herkesin dikkatini çekmiştir” yorumu yaptı.