Peker yine Soylu dedi

Peker yine Soylu dedi
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yeni bir iddia ortaya koydu. Peker, Soylu’nun Anadolu Adliyesi’nde ortak çalıştığı savcılar olduğunu ve o savcıların çocukları üzerinden...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yeni bir iddia ortaya koydu. Peker, Soylu’nun Anadolu Adliyesi’nde ortak çalıştığı savcılar olduğunu ve o savcıların çocukları üzerinden servet yaptığını öne sürdü.
Kuzu Holding’e ilişkin iddialarda da bulunan Peker, ‘’Kuzu Holding’in inşaat projesini de çok seviyorsunuz herhalde, yumulmuşsunuz buna’’ ifadelerini kullandı. Ataköy’deki Sea Pearl projesi için Süleyman Soylu’nun akrabası Sadık Soylu’nun aracılık ettiğini iddia eden Peker, Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Soylu’nun burada kaldığını söyledi. Peker, Soylu’nun Kuzu Holding yöneticileriyle fotoğrafını da paylaştı.
Peker, Soylu ile ilgili paylaşımlarının ardından Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş’le ilgili de bir takım iddialar öne sürdü. Peker, Ateş’in Soylu’nun rüşvet işlerini organize ettiğini ileri sürdü, Ateş’in devletten Mercedes araç ve polis koruma aldığını söyledi.
Peker, “Gazetecilerin yüz karası Veyis Ateş senin namusun yok mu? Lan senin şerefin yok mu? Çıkıp açıklasana, Süslü Sülüman›la Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta istemedim desene. Namusun yok mu senin?” ifadesini kullandı.