Peker’in iddiaları çok derin haber verdiler kaçtım

Peker’in iddiaları çok derin haber verdiler kaçtım
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker dördüncü videosunda kendisine “Mafya pisliği” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef aldı.Peker Soylu ile ilgili dikkat çekici iddialarda bulundu.“Tehlike anında haber vereceğini...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker dördüncü videosunda kendisine “Mafya pisliği” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef aldı.
Peker Soylu ile ilgili dikkat çekici iddialarda bulundu.
“Tehlike anında haber vereceğini söyledi”
" Bi cenazedeyiz, yollamış, aynı yerden telefon sinyalleri var, cenazede görüştük. Ben yurtdışına kaçmadan önce sen, 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim' demedin mi? Süleyman'la benim akrabamın telefon sinyalleri verdikten sonra, onun akabinde beni aynı gün içinde aramış mı? Ne kadar süre sonra ben yurt dışına çıkmışım. Çok kolay, savcılar telefonlara baksın…"
“Koruma polisi verdi”
Sen benim koruma polisi kararımı vermedin mi, sen uzatmadın mı ondan sonraki sene de?
"Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan niye intihar etti?"
“Bunun Gaziosmanpaşa'dan tanıdığı zengin, varlıklı kelle; gözaltı yapıyor. Namuslu adam Silivri Müdürü. Bunu arıyorlar hemen, Koruma Daire arıyor. Herhalde eski Emniyet Müdürü Mustafa Bey'le arası iyi. İl Emniyet Müdürü Mustafa Bey 'Hayır' diyor. Sonra Süleyman Bey kendi arıyor ilçe müdürünü. 'Bırak' diyor, bırakıyor tabii, kayıt da yapmamış”
“Soylu DYP kongrelerinde koruma istedi”
“Yav sen değil miydin, DYP'nin başına ulaşmak için, seni kongrelere almıyorlardı. Olaylı kongreleri vardı, çok eskiden, yanında kim var bakın, benim arkadaşlarım. Onların tabiriyle 'adam', benim tabirimle arkadaşlarım, benim akrabalarım. Sen oralara giderken onlar yanında değil miydi?”
“Yeğenine yardım etmedim mi?”
"Ablanın kocası Abdullah Bey'i benim yanıma yollamadın mı? Belki bundan senin haberin yoktur. Ben öyle biliyorum. Oğlu şarkıcı olacak. Polat Yağcı, telefon açtım, enişten, ablanın kocasını tanıştırdım. Bu çocuğun tüm şeylerini tüm kanallarda yayınlattırın dedi, yayınlattırdım. O zaman iyiydim, her şeyi yaparken iyiydim. Ne oldu kardeşim, ne oldu ya?”
"Tayyip Abinin altını oyduğunu herkes biliyor"
"Tayyip Abinin altını oyduğunu herkes biliyor. 'Tayyip Bey siyaseti bıraksın, ben de bırakacağım.' O kadar küfür ettin. O kadar hakaret ettin. Vallahi bu dünya böyle, kim kötü laf söyler kıymetli olur. Pelikancısı, Ağarcısı, Süleymancısı, Sarmışsınız Tayyip Abinin çevresini, dünyayla temasını kesmişsiniz, Atatürk'ün Dolmabahçe Sarayı'ndaki halleri gibi”
“Beni Berat Albayrak’a Soylu düşman etti”
"Berat Bey'e sen (Süleyman Soylu) beni düşman etmedin mi arkadaş? Yav benim akrabam gelip, 'Reis'in kulağına bir şeyler geliyor, İstanbul'da bir sorunlar var' dediğinde, 'İstanbul'u ben yönetemiyorum, Berat yönetiyor' dedin mi demedin mi? 'O yaptırıyor her şeyi' dedin mi demedin mi?