PEREIRA SALLANIYOR

PEREIRA SALLANIYOR
Fenerbahçe için hüsran dolu bir sezon daha oluyor. Avrupa Ligi’ne son maçlar oynanmadan havlu atan Sarı-Lacivertliler, ligde ise henüz 14. haftada lider Trabzonspor’un 12 puan gerisinde kaldı. Ortaya koyulan futbol taraftara umut...

Fenerbahçe için hüsran dolu bir sezon daha oluyor. Avrupa Ligi’ne son maçlar oynanmadan havlu atan Sarı-Lacivertliler, ligde ise henüz 14. haftada lider Trabzonspor’un 12 puan gerisinde kaldı. Ortaya koyulan futbol taraftara umut vermiyor. Daha da vahimi, Vitor Pereira’yla sorun yaşayan oyunculara her geçen hafta bir yenisi daha ekleniyor. Portekizli hoca bir kez daha eleştirilerin hedefinde.

Ali Koç ve Vitor Pereira her açıklamasında sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinde olacaklarını söylese de takımın ortaya koyduğu futbol taraftara hiç umut vermiyor. Daha da vahimi, Pereira her geçen hafta başka bir oyuncusunu küstürmeye devam ediyor. Mesut Özil’le sorun yaşayan, geçen sezonun yıldızı Dimitris Pelkas’ı adeta futbola küstüren Portekizli çalıştırıcı, Göztepe deplasmanında da takımın en iyisi olarak görülen İrfan Can Kahveci’yi oyundan çıkardı.
Milli yıldız da hocasına tepki gösterdi. Öte yandan geçen sezonun devre arasında geldiği günden beri Fenerbahçe’nin en iyisi olarak gösterilen, adı Avrupa’nın devleriyle anılan Attila Szalai de son 3 resmi maçta kulübeye mahkum kaldı.