Perinçek’ten Erdoğan’a ‘Diktatörlük’ desteği

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 4, 2020 / 10:36

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyayla ilgili açıklamalarına destek veren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Milli devletin diktatörlük uygulaması gerekir” dedi.

AK Parti’ye verdiği destekle bilinen Vatan Partisi lideri Perinçek,

Aydınlık gazetesine verdiği röportajda, Erdoğan’ın, “Sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” ifadelerine sahip çıktı.

Sosyal medyayı güreş minderine benzeten Perinçek, “Pankreas güreşinde ısırmak, kolunu kırmak serbest. Sosyal medyada da sövmek, aşağılamak, hakaret etmek serbest değil sanki mecburiyet” dedi ve ekledi: “Çok beğendiğim terbiyeli insanları bile oraya girince tanıyamıyorum. Çünkü öyle bir ideolojik dayatma var. Oraya girdiğinizde siz de pankreas meydanına çıkıyorsunuz. Bunun dışında kalan çok az insan var.

Sosyal medyadaki özgürlüğün sınırlanması gerektiğini savunan Perinçek, Erdoğan’ın açıklamalarının doğru olduğunu söyledi. ‘Özgürlük var.’ Neyin özgürlüğü var? Terbiyesizliğin, ahlaksızlığın özgürlüğü…” diyen Perinçek, Kadına saygısızlık gibi bir özgürlüğü kabul etmiyoruz. Vatana ihanet etmek, terörü desteklemek gibi bir özgürlük yok. Amerika’nın uşağı, piyonu olmak gibi özgürlükleri kesinlikle kabul etmiyoruz. Buna karşı milli devletin diktatörlük uygulaması gerekir” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top