PFDK'dan Samet Akaydin kararı

PFDK'dan Samet Akaydin kararı
TFF, Samet Akaydin'ın Fenerbahçe - Trabzonspor maçında Trezeguet'ye 'tükürme' iddiası nedeniyle PFDK'ya sevk edildiğini açıklandı. Yapılan incelemede ceza verilmemesine kararı verildi.PFDK'dan yapılan açıklamada, "Fenerbahçe...

TFF, Samet Akaydin'ın Fenerbahçe - Trabzonspor maçında Trezeguet'ye 'tükürme' iddiası nedeniyle PFDK'ya sevk edildiğini açıklandı. Yapılan incelemede ceza verilmemesine kararı verildi.

PFDK'dan yapılan açıklamada, "Fenerbahçe sporcusu Samet Akaydın hakkında, rakip takım sporcusuna yönelik tükürme eylemi nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir." denildi.

Samet Akaydin konuyla ilgili, "Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. Sosyal medyanın ucuz yaklaşımıyla futboldaki rekabeti ve insanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah'a havale ediyorum" açıklamasını yapmıştı.

Trezeguet ise, "Yaşananlardan dolayı üzgünüm. Yaşandığı sırada görmedim ve o an görmediğim için şanslıyım. Kötü hissettim görünce. Daha fazla da bir şey söylemek istemiyorum." ifadelerini kullandı