Pınar Altuğ'dan "Memleketi ne zaman terk ediyorsunuz" yorumuna yanıt

Pınar Altuğ'dan "Memleketi ne zaman terk ediyorsunuz" yorumuna yanıt
Oyuncu Pınar Altuğ, Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından sosyal medyada kendisine yapılan "Kaybettiniz" yorumuna yanıt verdi.28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci...

Oyuncu Pınar Altuğ, Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından sosyal medyada kendisine yapılan "Kaybettiniz" yorumuna yanıt verdi.

28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu yapıldı. Pazar günü toplam 53 milyon 841 bin 299 seçmen oy vermek için sandığa gitti.

Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Pınar Altuğ idi. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmasının ardından Pınar Altuğ'un sandık pozuna yorum yağdı.

Oyuncuya 'Memleketi ne zaman terk ediyorsunuz?' yorumu gelince Altuğ, ve "Niye gideyim? Ben burada doğdum burada ölürüm" dedi.

'Kaybettiniz' yorumuna ise Pınar Altuğ "Ben bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum siz konuyu tam anlamamış olabilir misiniz? Ülkem için bir karar verildi belli ki sizinle aynı fikirde değilim" dedi.