PKK ile HÜDAPAR arasında fark yok

PKK ile HÜDAPAR arasında fark yok
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhur İttifakı’nın HÜDAPAR'la yaptığı iş birliğine tepki gösterdi ve “HÜDAPAR ile iş birliği bir cinayet ve gaflettir” ifadelerini kullandı. TV100’de Oğuz Haksever ile Günün...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhur İttifakı’nın HÜDAPAR'la yaptığı iş birliğine tepki gösterdi ve “HÜDAPAR ile iş birliği bir cinayet ve gaflettir” ifadelerini kullandı. TV100’de Oğuz Haksever ile Günün Gündemi programına katılan Perinçek özetle, “Türk milletinin geleceğine karşı son derece vahim bir uygulamadır. Umarım AK Parti ve MHP bu gafletten vazgeçer. MHP böyle bir şeye nasıl evet diyor çok şaşırtıcı. PKK’ya evet demek ve HÜDA-PAR’a evet demek arasında bir fark yok,” dedi.

PERİNÇEK ADAY
Perinçek, sözlerinin devamında cumhurbaşkanı adayı olduğunu da açıkladı. Yaklaşık bir hafta önce AKP, MHP ve Vatan Partisi’nin birlikte hükümet kurmasından bahseden ve Cumhur İttifakı’na arka çıkan açıklamalar yapan Perinçek, dün buna ilişkin, “Vatan Partisi'nin ağzından bugüne kadar 'Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz' diye tek bir cümle çıkmamıştır," dedi.