Polis Bandosu'nun ardından bu kez valilik AK Parti'nin sloganı Ağaçlandırma Günü etkinliğinde kullanıldı

Polis Bandosu'nun ardından bu kez valilik AK Parti'nin sloganı Ağaçlandırma Günü etkinliğinde kullanıldı
Beştepe’deki Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde Polis Akademisi Bandosu'nun AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" sloganı için bestelenen şarkıyı söylemesi büyük tepki çekmişti. Benzer bir yaklaşım bu kez Malatya Valiliği tarafından...

Beştepe’deki Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde Polis Akademisi Bandosu'nun AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" sloganı için bestelenen şarkıyı söylemesi büyük tepki çekmişti. Benzer bir yaklaşım bu kez Malatya Valiliği tarafından sergilendi. Valiliğin Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte “Türkiye Yüzyılı” sloganı kullanıldı.

Söz konusu etkinlik için hazırlanan davette Malatya Valisi Hulusi Şahin imzasıyla “Türkiye Yüzyılına. Geçmişten günümüze, Anadolu’da yayılan köklerimize, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılına hazırız. Tam Türkiye’de aynı anda dikeceğimiz fidanlar ‘Türkiye Yüzyılı’na nefes olacak. Sizleri de ilimizde düzenleyeceğimiz fidan dikme etkinliğimize bekliyoruz” notu yer alıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sloganın kullanılmasına ilişkin; “AKP’nin kendi kampanyası olduğu açık seçik ortadayken, devletin kurumlarının bu sloganın propaganda aracı olarak kullanılması parti devletinin net göstergesidir. Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde Türkiye Yüzyılı şarkısı söyletenler, şimdi valiliklere ve diğer devlet kurumlarına AKP’nin reklamını yaptırıyor” ifadeleriyle tepki gösterdi.