Prof. Ünal, normalleşme sorusunu sordurtmadı

Prof. Ünal, normalleşme sorusunu sordurtmadı
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal CNN Türk canlı yayınına katıldı. Geçtiğimiz günlerde yakalandığı koronavirüsü yenen Ünal, yayında yaşadıklarını anlattı. Prof. Ünal, “2.5 hafta süründükten sonra yeniden kendini...

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal CNN Türk canlı yayınına katıldı. Geçtiğimiz günlerde yakalandığı koronavirüsü yenen Ünal, yayında yaşadıklarını anlattı. Prof. Ünal, “2.5 hafta süründükten sonra yeniden kendini iyi hissetmek iyi bir düygu. Bütün testlerim normal haline geldi, pazartesi günü işimin başına döneceğim” dedi.
‘BULAŞMAMASI LAZIMDI’
‘Hastalığa yakalanınca ne hissettiniz’ sorusuna Prof. Ünal, “İnsanın sağlığı ile ilgili sorunlar akla geliyor. İlk aklıma gelen tüm tedbirleri aldım, bilen ve uygulayan biriyim. Buna rağmen bir yerde hata yaptım. Bulaşmaması lazımdı. İlk aklıma gelen başkalarına da bulaştırdım mı? Son 1 haftanın listesini çıkardım, ben telefon etmek üzereyken Bakanlığın filyasyon ekibi bana ulaştı. Temaslı kişilerin listesini istediler. Oradan bir pozitif vaka çıkmadı” diye cevap verdi.
CNN Türk Spikeri Buket Güler “Son tabloyu değerlendirdiğiniz zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işaret ettiği gibi Ramazan Sonrası’nda normale dönecek miyiz?” sorusunu tamamlayamadan Prof. Ünal sözünü kesti, “İlk anlaşmamız böyle değildi, hastalığımı konuşacaktık. Benim başka sorumluluklarım var, bunu başka programlara bırakalım” diyerek programı bitirdi.