PROTOKOLÜ KORU KALANI ALLAH’A EMANET

Son Güncellenme Tarihi: Kasım 9, 2020 / 09:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi öncesinde delegelere, protokol konuklarına ve basın mensuplarına koronavirüs testi yapıldı. Test sonucu aralarında Kartepe ve Kandıra belediye başkanlarının da olduğu kişilerin pozitif vaka olduğu ortaya çıktı. Protokolde oturma planı sosyal mesafeye uygun şekilde düzenlenirken, partililer iç içe oturdu.
Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi koronavirüse yakalanan konukları ve sosyal mesafe kuralına uymadan kongre alanına girmeye çalışan partililerle gündeme geldi.
TEK ADAY MEHMET
ELLİBEŞ KARANTİNADA
İl kongresine katılmak için koronavirüs testi yaptıran Kandıra Belediyesi Başkanı Adnan Turan ve Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt’ün koronavirüs testleri pozitif çıktı. Belediye başkanlarının yanı sıra yapılan testlerde AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın da korona pozitif olduğu anlaşıldı. Bir diğer pozitif vaka haberi ise kongreye ev sahipliği yapan ve kongrede tek aday olan Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten geldi. Ellibeş, eşi Feriha Ellibeş’in test sonucunun pozitif çıktığını, evde karantina altında olduklarını ve kongreye katılamayacaklarını duyurdu.
SOSYAL MESAFE ÇAĞRISINA RAĞMEN KOL KOLA SLOGAN
Koronavirüs nedeniyle sıkça sosyal mesafeye uyulması çağrısının yapıldığı kongre alanının içinde ve dışında AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları üyesi bir grup ise kol kola girerek dakikalarca slogan attı. Kongreye karantina olduğu için katılamayan Mehmet Ellibeş il başkanı seçildi.
Kongreye katılan bazı AK Partililerden ise kongre sonucu korona pozitif oldukları açıklaması yapıldı. AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Şakar ise il kongresine katıldıktan sonra eşiyle birlikte korona testi yaptırdığını, sonucun ise pozitif olduğunu duyurdu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top