Rakip Portekiz, yenelim geçelim

Son Güncellenme Tarihi: Mart 24, 2022 / 13:21

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde bugün deplasmanda Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

Porto’daki Dragao Stadı’nda oynanacak mücadele, TSİ 22.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Almanya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Siebert düdük çalacak.

A Milli Takım’da bu mücadele öncesinde sakat oyuncu bulunmuyor.

Portekiz’de ise Kovid-19 testi pozitif çıkan Pepe ile sakatlıkları bulunan Ruben Neves ve kaleci Anthony Lopes aday kadrodan çıkarıldı. Bu oyuncuların yerine Tiago Djalo, Vitinha ve kaleci Jose Sa kadroya dahil edildi.

Katar’da 21 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası’na katılmak için mücadele eden A Milli Futbol Takımı’nın önünde zorlu bir yol bulunuyor.

Milli takımın ilk hedefi, tek maç eleme usulü oynanacak müsabakada Portekiz’i geçerek play-off finaline kalmak. Ay-yıldızlı ekip, play-off finaline kalması halinde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle Konya’da karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Stadı’nda 29 Mart Salı günü yapılacak mücadele, saat 21.45’te başlayacak. Milli takım bu maçı da kazanması halinde Dünya Kupası’na katılma hakkını elde edecek.

Öte yandan ay-yıldızlılar, Portekiz müsabakasının ardından Dünya Kupası’na katılma şansını kaybetmesi halinde ise İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin mağlubu ile 29 Mart Salı günü Konya’da özel maçta karşılaşacak.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top