Reşit Karabacak da korona kurbanı

Reşit Karabacak da korona kurbanı
Güreş camiasının çok önemli isimlerinden Reşit Karabacak, 66 yaşında hayatını kaybetti. Minderin "altın adamı" olarak hafızalara yer edinen Reşit Karabacak için Dikkaldırım Mihraplı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.Türkiye...

Güreş camiasının çok önemli isimlerinden Reşit Karabacak, 66 yaşında hayatını kaybetti. Minderin "altın adamı" olarak hafızalara yer edinen Reşit Karabacak için Dikkaldırım Mihraplı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Türkiye Güreş Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, minderde kazandığı başarılarla Türkiye'ye büyük mutluluk yaşatan Avrupa şampiyonu ve milli takım antrenörü Reşit Karabacak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü Bursa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden güreş camiasının önemli isimlerinden Reşit Karabacak, Bursa'da son yolcuğuna uğurlandı.
Minderin "altın adamı" olarak hafızalara yer edinen Reşit Karabacak için Dikkaldırım Mihraplı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.