Rezaletin nirvanası

Rezaletin nirvanası
Kırıkkale’de elektronik-elektronik mühendisi Kardelen Kamişli (26), konakladığı otelde gece odasına giren aynı otelde kalan S.M.S.’nin tacizine uğradığını öne sürdü. Gece uyandığında yatağında S.M.S.’yi görünce...

Kırıkkale’de elektronik-elektronik mühendisi Kardelen Kamişli (26), konakladığı otelde gece odasına giren aynı otelde kalan S.M.S.’nin tacizine uğradığını öne sürdü. Gece uyandığında yatağında S.M.S.’yi görünce büyük korku yaşadığını ve polisi arayarak hem şüpheli hem de otel yönetiminden şikayetçi olduğunu belirten Kamişli, yaşadıklarını sosyal medyadan duyurdu. Kamişli, “S.M.S. ve daha niceleri toplumdan temizlensin. Artık hiçbirimiz tacize, psikolojik şiddete ve daha da ötesinde tecavüze ve yahut cinayete kurban gitmesin” dedi.
Kamişli, olayın duyulmasının ardından, üzerinden iki gün geçtikten sonra polisin odada parmak izi almaya çalıştığını söyledi. Otel sahibinin “2. kat kameraları bozuk” açıklamasını ise olayı sümen altı etme çabası olarak yorumladı.
Olayla ilgili Valilik ile otel yönetimi açıklama yaparak hukuku süreç başlatıldığını ve sürecin takipçisi olacaklarını açıkladı.