RİNGDE DEV RANDEVU

RİNGDE DEV RANDEVU
Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasındaki rövanş mücadelesi, 20 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.Suudi Arabistan’ın Cidde kentindeki 35 bin seyirci kapasiteli...

Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasındaki rövanş mücadelesi, 20 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

Suudi Arabistan’ın Cidde kentindeki 35 bin seyirci kapasiteli Super Dome’daki maç öncesi iki boksör, hazırlıklarını Suudi Havayolları Kulübünde sürdürüyor. Halka açık olarak da düzenlenen idmanlara 35 yaşındaki Oleksandr Usyk, üzerinde “Özgürlüğün Renkleri” mesajı bulunan, ülkesinin bayrağının renklerinde bir tişörtle çıkmayı tercih ediyor.

İkili arasında geçen yılın eylül ayında düzenlenen ilk maçı hakemlerin oy birliğiyle kazanan Usyk, Joshua’ya ait Dünya Boks Birliği (WBA), Dünya Boks Organizasyonu (WBO), Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ve Uluslararası Boks Organizasyonu (IBO) ağır sıklet kemerlerinin sahibi olmuştu.

Taraflar arasındaki rövanş maçı, önceki tarihlerde planlanmasına rağmen Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle Usyk, ülkesi adına cepheye katılmış ve organizasyon ertelenmişti.