RİNGTE ŞAMPİYON ANNE

RİNGTE ŞAMPİYON ANNE
Antalya’da bebeğini büyütmek için kick boksa ara vermek zorunda kalan Ayşe Ateş Karaca, antrenör eşinin gözetimindeki bir yıllık çalışmanın ardından Türkiye şampiyonluğuna ulaşarak yeniden milli takıma girmeyi başardı.Kariyerinde...

Antalya’da bebeğini büyütmek için kick boksa ara vermek zorunda kalan Ayşe Ateş Karaca, antrenör eşinin gözetimindeki bir yıllık çalışmanın ardından Türkiye şampiyonluğuna ulaşarak yeniden milli takıma girmeyi başardı.

Kariyerinde 2013 büyükler kick boks light contact kategorisi dünya ikinciliği, 2015 büyükler full contact kategorisi dünya üçüncülüğü, 10 kick boks ve 3 muaythai Türkiye şampiyonluğu bulunan 30 yaşındaki Ayşe Ateş Karaca, 2016’da eski milli sporcu Metehan Karaca ile evlendi.

Bir yıl sonra yeniden Türkiye şampiyonu olan Karaca, hamilelik nedeniyle spora ara vermek zorunda kaldı.

Bebeği 3 yaşına geldikten sonra eşinin antrenörlüğünde yeniden idmanlara başlayan Karaca, bu yıl 20-27 Haziran tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 56 kilo full contact kategorisinde birinci olarak milli takıma seçildi.

Antrenmanlara 4 yaşındaki oğlu Adil Hamza ve eşiyle giden milli sporcu, kimi zaman idmanı bırakarak çocuğuyla ilgileniyor, annelik ile sporculuğu bir arada yürütmeye çalışıyor.