Rıza Çalımbay: “PEDRO’NUN GİTMESİ SÜRPRİZ OLDU”

Rıza Çalımbay: “PEDRO’NUN GİTMESİ SÜRPRİZ OLDU”
DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, takımdan ayrılan Pedro Henrique hakkında konuştu. Çalımbay, “Ayrılma kararı benim için sürpriz oldu. Böyle bir şey beklemiyorduk. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Pedro...

DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, takımdan ayrılan Pedro Henrique hakkında konuştu. Çalımbay, “Ayrılma kararı benim için sürpriz oldu. Böyle bir şey beklemiyorduk. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Pedro gitmeyi çok istiyordu. Yönetimle görüştüler ve anlaştılar” dedi.

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. İlk olarak ailevi sebeplerden dolayı ülkesinde yaşayan ailesinin yanına dönmek isteyen Pedro Henrique'nin gidişini değerlendiren Çalımbay, “Ayrılma kararı benim için sürpriz oldu. Böyle bir şey beklemiyorduk. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Önemli mevkilerde sakat olan arkadaşlarımız var. Kızı hasta olması nedeniyle Brezilya'da sürekli olarak tedavi görüyor. Oradan iyi bir teklif gelmesi Pedro Henrique için çok iyi bir şeydi. Gitmeyi çok istiyordu. Gitmek için de her şeyi yapacaktı. Yönetimle görüştüler ve anlaştılar” diye konuştu.