Rüzgâr ve yağış Hatay’daki Dursunlu kampını vurdu

Rüzgâr ve yağış Hatay’daki Dursunlu kampını vurdu
Hatay’ın Defne ilçesinde gönüllü mühendislerin altyapının hazır olmaması nedeniyle uyardığı, depremzedelerin ise koşulların kötü olmasından şikayetçi olduğu Dursunlu Çadır Kampı, kuvvetli rüzgâr ve yoğun yağıştan...

Hatay’ın Defne ilçesinde gönüllü mühendislerin altyapının hazır olmaması nedeniyle uyardığı, depremzedelerin ise koşulların kötü olmasından şikayetçi olduğu Dursunlu Çadır Kampı, kuvvetli rüzgâr ve yoğun yağıştan olumsuz etkilendi.

T24’den Vecih Cuzdan’ın haberine göre demokratik kitle örgütlerinin dayanışma noktalarının bulunduğu ve depremzedelerin çadırlarının olduğu Sevgi Parkı’nın 2 Mart’ta boşaltılmasının ardından buradaki depremzedelerin bir kısmı altyapı hazırlıklarının tamamlanmadığı Dursunlu’daki kamp alanına taşınmıştı. Sevgi Parkı’ndan Dursunlu Çadır Kampı’na taşınan depremzede Süheyla Muratoğlu, gece boyunca süren fırtına ve yağmur nedeniyle çadırının sular içinde kaldığını anlattı. Hatay Asker ise, “Çadır kent değil paraşüt kent” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.