RYAN Babel: FUTBOLDAN KAZANDIĞIM PARAYI BAŞKA NEREDE KAZANABİLİRİM

RYAN Babel: FUTBOLDAN KAZANDIĞIM PARAYI BAŞKA NEREDE KAZANABİLİRİM
Ryan Babel, Forbes'a yaptığı açıklamada ekonomik özgürlüğüne ve futbol dışı planlarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.Babel şunları söyledi:“Kariyerim boyunca kendime her zaman, futboldan kazandığım parayı başka...

Ryan Babel, Forbes'a yaptığı açıklamada ekonomik özgürlüğüne ve futbol dışı planlarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Babel şunları söyledi:
“Kariyerim boyunca kendime her zaman, futboldan kazandığım parayı başka nerede kazanabileceğimi sordum. Ne yazık ki, ayda 100 bin 300 bin euro arası kazanabileceğiniz çok fazla iş yok. Futbolu bıraktığımda gerçekten bir çözüm bulmalıyım. Çünkü en azından şu anki hayat standartlarımı korumak istiyorum.
"40-50 DAİRE LAZIM"
Şu anda birçok sektörde kriz var. Oteller, büyük alışverişleri… Bu yüzden mesela ailelerin bir arada yaşayacağı yaşam alanı, bir apartman yaptırmak güvenli. Daha önce gayrimenkul işinde hayal kırıklığına uğradım. Bir süre sonra geri döndüm. Şu anki yaşam standardımı korumam için 40-50 daire satın almam gerekli. Ben o zamanlar 11 ev almıştım. Bu yüzden hayal kırıklığı yaşadım. Daha büyük düşünmek zorundayım.
Sadece nakit akışı ve istikrara odaklandım. Ben futbolu bıraktıktan sonra da nakit akışım büyüsün istiyorum. Böylece faturaları ödemek için her ay yeterli para hazır olur. Nihai hedefim özgür olmak. Artık para kazanmak için çalışmak zorunda olmayacak konuma gelmek istiyorum.