Saadet Partisi'nde 'Barzani' rahatsızlığı: Fotoğrafı keserek paylaştılar

Saadet Partisi'nde 'Barzani' rahatsızlığı: Fotoğrafı keserek paylaştılar
Saadet Partisi’nin Diyarbakır ve diğer bölge illerinin başkanları, Genel Merkez'in hazırladığı Erdoğan'lı videoyu, Mesud Barzani’nin görüntüsünü keserek paylaştı.Saadet Partisi Genel Merkezi'nin seçim için hazırladığı...

Saadet Partisi’nin Diyarbakır ve diğer bölge illerinin başkanları, Genel Merkez'in hazırladığı Erdoğan'lı videoyu, Mesud Barzani’nin görüntüsünü keserek paylaştı.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nin seçim için hazırladığı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili videoda, Erdoğan’ın Fethullah Gülen, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah es-Sisi, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, ABD Eski Başkanı Donald Trump ve ABD Başkanı Joe Biden ile eski Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin, Diyarbakır'a geldiği dönem Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf yer aldı.

Amidahaber'in haberine göre Barzani'nin fotoğraflarının videoda yer alması, Saadet Partisi'nin bölgedeki il teşkilatlarında rahatsızlığa neden oldu. Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin ve bölge il başkanları, videoyu Barzani ile Erdoğan'ın fotoğrafının olduğu görüntüyü keserek paylaştı.

'Rahatsızlığımızı ilettik'

Abdurrahman Ergin yaptığı açıklamada, fotoğraftan Barzani karşıtlığının anlaşılmaması gerektiğini belirtti. Ergin, "Bu video Barzani'ye karşı değil, Erdoğan'ın çelişkilerini ortaya koymak için hazırlandı. Sayın Erdoğan, herkes ile görüşmeyi kendine mübah görüyor. Bir başkası görüşünce 'terörize' ediyor" dedi. Ergin, Saadet Partisi bölge il başkanlarının Barzani'nin fotoğrafının videoya eklenmesinden duyduğu rahatsızlığı genel merkeze ilettiğini belirterek, "Bize hak verdiler. Biz Sayın Barzani'nin görüntüsünü kesip paylaştık. Biz bölge illeri kesilmiş haliyle paylaştık. Genel merkeze rahatsızlığımızı ilettik" diye konuştu.