ŞAHİN’İN HEDEFİ SÜPER KUPA

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 3, 2022 / 15:44

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Süper Kupa finalinin kendileri için çok büyük bir şans olduğunu belirterek, “Camianın, şehrin ne kadar bu kupayı istediğini biliyorum. Kendimden çok camia için kulüp için kupayı almak istiyorum” dedi.

Beşiktaş ile Katar’da karşılaşacakları Turkcell Süper Kupa final mücadelesinde kendilerini çok güzel bir maçın beklediğini ifade eden Şahin, futbolcularının tek maçla kupa kazanarak özgeçmişlerine bir başarı yazacaklarına inandığını dile getirdi.

Futbolcularının hepsinin hazır olduğunu belirten Şahin, “Tek maçta kupa kazanmak motivasyon için yeterli. Ekstra bir motivasyon için ligdeki konum, Avrupa’daki konuma bakmaya gerek yok. Kupa finali bizim için çok büyük bir şans. Camianın, şehrin ne kadar kupayı istediğini biliyorum. Kendimden çok camia için bu kulüp için kupayı almak istiyorum. İnşallah Allah nasip eder. Tabii ki favori Beşiktaş. Kalitesi ortada. Önder hocayla iyi bir çıkış yakaladılar. Güzel şeyler yapıyorlar. Açıklamalarını da oynattığı futbolu da beğeniyorum. Ama biz de hazırız kupaya. Camiamız rahat olsun. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top