Şahitler anlatsın

Şahitler anlatsın
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gıda ürünlerinde fiyat artışına yönelik sözlerini eleştirdi ve “Yeterince batırdınız ve berbat ettiniz,...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gıda ürünlerinde fiyat artışına yönelik sözlerini eleştirdi ve “Yeterince batırdınız ve berbat ettiniz, ekonomik göstergelerimiz 15 yıl geriye gitti.” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 2015’te yürütülen koalisyon görüşmelerine ilişkin, “Açıklarsak, insan içine çıkacak yüzü kalmaz” sözlerini anımsatan Davutoğlu, şunları söyledi:
“Sayın Bahçeli, siz bırakın 2015 koalisyon görüşmesinde neler konuşulduğunu, 10 kişinin katıldığı bir görüşmenin bir cümlesi bile mahrem olmaz, sır kalmaz. Sayın Bahçeli bir konuda haklı, Türkiye’de kendi kendisini dövdüren birileri var. Türkiye’de kendi kendisini dövdüren bir kişi var o da Sayın Erdoğan. Erdoğan ve AK Parti kendisini Sayın Bahçeli ve MHP’ye dövdürüyor, ezdiriyor ve aşağılatıyor.”