SAMANDIRA’DA BAHAR HAVASI

SAMANDIRA’DA BAHAR HAVASI
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal hedeflerine ulaşmaya başladı. Karşılaşmalardaki mücadele gücünün saha sonuçlarına yansıması ile birlikte Samandıra’daki olumsuz havanın tersine döndüğü belirtiliyor.Sarı lacivertli...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal hedeflerine ulaşmaya başladı. Karşılaşmalardaki mücadele gücünün saha sonuçlarına yansıması ile birlikte Samandıra’daki olumsuz havanın tersine döndüğü belirtiliyor.

Sarı lacivertli futbolcuları mental anlamda yukarı çıkarmayı hedefleyen deneyimli teknik adamın, Samandıra’daki olumsuz havayı tersine çevirdiği ifade ediliyor.
Göreve geldiği ilk günden itibaren futbolcuları ile birebir görüşen İsmail Kartal, toplantılarda sarı lacivertli camianın oyun anlamında beklentilerini de anlatıyor.

Rakip analizine önem veren ve maça göre farklı taktik organizasyonlar çalıştıran Kartal, bu anlamda da olumlu geri dönüşler aldığını düşünüyor.
Karşılaşmalardaki mücadele gücünün artması, ardından saha sonuçlarının gelmesi ise İsmail Kartal’ın elini güçlendirmiş durumda.