“ŞAMPİYON OLMAK BOYNUMUZUN BORCUYDU”

“ŞAMPİYON OLMAK BOYNUMUZUN BORCUYDU”
Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda zafere ulaşan milli takımımız dün yurda döndü. Teknik Direktör Osman Çakmak, "İlk fikstür çekimine gittiğimde baktım, her şeyi hesapladım. 19 Eylül Gaziler Günü'nde şampiyon olmak benim...

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda zafere ulaşan milli takımımız dün yurda döndü. Teknik Direktör Osman Çakmak, "İlk fikstür çekimine gittiğimde baktım, her şeyi hesapladım. 19 Eylül Gaziler Günü'nde şampiyon olmak benim boynumun borcuydu. Çok şükür ki mahcup olmadık. Ampute de artık markayız. Bizden sonra da başarılar gelecek" dedi.
"Ben çok mutluyum. Gazi olarak nasıl mutlu olmayalım? İlk fikstür çekimine gittiğimde baktım, her şeyi hesapladım. 19 Eylül Gaziler Günü'nde şampiyon olmak benim boynumun borcuydu. Çok şükür ki mahçup olmadık. Son Avrupa Şampiyonluğu'nda zaferi getiren son golü atmıştım, şimdi de hoca olarak şampiyonluk nasip oldu.
A Milli Takım hayalim var. Ampute Futbol Milli Takımı'nda gönüllülük esasıyla çalışıyorum. 1 lira almıyorum. A Milli Takım'a geldiğimde de 1 lira almayacağım, gönüllülük esasıyla yapacağım. Gelirsem de herkes kendine çeki düzen verecek. Giderken de tazminat almayacağım ülkemden.
Oyuncular benim silah arkadaşlarım. Gazilerimiz var. Bu nedenle sahada büyük avantajımız oluyor. Asker kökenli olduğumuz için disiplin ilk önceliğimiz. Futbol oynarken çok yetenekli isimlerle oynadım ama hoca olarak geldiğimde onları takıma almadım. Çünkü takımın olgusunu bozacaklardı."