Şampiyon Trabzon kupasına kavuştu

Şampiyon Trabzon kupasına kavuştu
Süper Lig'in 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşan, geçen hafta şampiyonluğu kesinleşen Trabzonspor kupayı dün düzenlenen görkemli törenlerle kupasını kaldırdı.Trabzon'da şampiyonluk kutlamaları denizden başladı. Daha sonra...

Süper Lig'in 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşan, geçen hafta şampiyonluğu kesinleşen Trabzonspor kupayı dün düzenlenen görkemli törenlerle kupasını kaldırdı.
Trabzon'da şampiyonluk kutlamaları denizden başladı. Daha sonra stadyuma giden Trabzonspor, şampiyonluk kupasını düzenlenen görkemli törenle aldı. Kupa seremonisi öncesinde futbolcular ve aileleri saha içindeki tribünde yerlerini aldı. Kutlama programı için dev boyutlarda bir sahne kuruldu. Kutlamalar için stadyum kapıları saat 16.00 itibarıyla açıldı.
Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun konuşmasının ardından bordo-mavililer madalyalarını aldı. Ardından Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır ve oyuncular şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı’nın ellerinden alarak, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Karadenizli şarkıcılar geçidi

Kutlamalarda Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Kadr, Matthaios Tsahouridis, Mero, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun ve Yener Çevik sahne aldı. Sanatçı performanslarının ardından program, kasketliler horonu, Kuzeyin Uşakları ekibinin horon gösterisi ve sürprizli kolbastı ile devam etti.

Trabzon kolbastı oynadı

Bordo-mavililer, şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra sahne şovu, Demet Akalın ve dansçılarının performansı ile devam etti. Havai fişek, ışık ve lazer şovlarıyla renklenen kutlamalarda taraftarlar kendilerinden geçti.

Futbolcular şarkılarını kendileri seçti

Şampiyon futbolcular kendi seçtikleri parçalar eşliğinde Zafer Yolu'ndan geçerek sahneye çıktı. Bordo-mavili takımın yabancı oyuncuları sahneye çıkarken üstlerinde ülkelerinin bayrakları vardı.

Ahmet Ağaoğlu: Ezer bozduk gerisi gelecek

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kupa töreninde konuştu, “Bu çoğrafya çok uymayan bir söz söylemiştik. 3 sene sabredin 4 sene bu takımı ayakta alkışlayacaksınız demiştim. Şimdi bu takımı ayakta alkışlayın. Dünyanın dört bir yanında bu kupayı kaldırmamızı bekleyen içlerindeki ateş hiç dinmeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk için küllerinden doğdular dediler. Küllerimizden doğmadık. Ezberi bozduk gerisi gelecek” dedi.